Multisoft: vége a lefedettlenségnek

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. 42,4 millió forint összegű vissza nem térítendő állami támogatáshoz jutott a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása a közép-magyarországi régióban című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A társaság a pályázaton elnyert összeget a Microsoft Dynamics NAV mobil eszközökön elérhető alkalmazásának (MobileNAV) továbbfejlesztésére fordította. A MobileNAV megoldás lehetővé teszi a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert használók számára, hogy az irodán kívül dolgozó munkatársak is hozzáférjenek a központi adatbázishoz, annak funkcióihoz mobil eszközön keresztül. A továbbfejlesztés eredményeképpen egy teljesebb és kifinomultabb üzleti mobil alkalmazás valósulhatott meg, aminek köszönhetően az eddig le nem fedett szegmens számára is megoldást tud adni a MobileNAV alkalmazás.

Ami megvalósult

  • Az alkalmazás táblagépekre történő optimalizálása, felhasználóbarát felületének kialakítása.
  • A megoldás Windows Phone 8 operációs rendszerre való implementálása.
  • A termék Windows CE és Windows Mobile platformokra való kifejlesztés.
  • A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb verziójához (NAV 2013) való illeszkedés megvalósítása.
  • Az alkalmazás funkcionalitásának bővítése. Ezen belül is a legfontosabb az offline üzemmód kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolat hiányában is zökkenőmentes legyen a munkavégzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Üzleti ügyfeleket kényeztet irodai eszközökkel a Telekom

sze okt 30 , 2013
A Magyar Telekom kis- és középvállalkozásoknak szóló üzleti notebook, valamint asztali számítógép- és monitorajánlattal jelent meg az idén ősszel, amely ajánlatot az üzleti ügyfelek eltérő igényeihez igazodva alakítottak ki. Az ajánlatban szereplő ASUS, Samsung és kétfajta HP laptop, valamint Lenovo asztali számítógép és Dell LED monitor kezdőrészlet nélkül, havi törlesztő […]