MPS-ben nagyon erős a Xerox

xerox2A napokban hozta nyilvánosságra legfrissebb infokommunikációs jelentését az InfoTrends. A kutatócég a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat (MPS) vizsgáló felmérése szerint a Xerox ennek a szegmensnek a vezető szolgáltatója. Az InfoTrends állásfoglalása szerint a Xerox széleskörű és szegmentált szolgáltatásokkal van jelen az MPS piacon. Mindenféle típusú és méretű vállalkozás számára képes megoldásokat biztosítani, amelyek révén proaktívan képes menedzselni a vállalatok dokumentumkezelési folyamatait anélkül, hogy az ügyfeleinek ezzel bármilyen teendője lenne, illetve emiatt erőforrásokat, embereket kellene átcsoportosítania.

A Xerox tavaly indította útjára a menedzselt nyomtatási megoldásainak legújabb generációját, ami három fő pillérre épül: a felmérésre és optimalizálásra, a biztonságra és integrációra, valamint az automatizálásra és egyszerűsítésre. (Ez testvérek között is hat ugyan, de ettől még számolhatja a Xerox háromnak, csak értenénk ennek mi értelme van? A -szerk- megj.) A vállalat előrejelzése szerint a jövőben egyre inkább növekszik az igény az MPS iránt a kis-, közepes – és nagyvállalatok körében. Használatával a nyomtatási feladatok költséghatékonyabban menedzselhetőek, az irodai folyamatok könnyedén digitalizálhatóak bármilyen munkakörnyezetben, és ezzel együtt a cégek még inkább mobilizálhatóak, versenyképesebbé tehetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Lenovo vezérigazgatója támogatja a rák elleni küzdelmet

ked márc 31 , 2015
A Lenovo elnöke és vezérigazgatója, Yang Yuanqing csatlakozik a CEO Roundtable on Cancer nevű nemzetközi non-profit szervezethez, amelynek fő törekvése felhívni a figyelmet a rák megelőzésére és kutatására, hogy javítsa a betegek gyógyulási esélyét, valamint ösztönözze az egészségügyi kezdeményezéseket Kínában. „Megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok ehhez a nagynevű szervezethez, és támogathatom […]