MPDS: az IDC szerint tényező a Samsung

tapsxA Samsung Electronics nyomtatási megoldásai elnyerték a globális piackutató intézet, az IDC elismerését. Az elemzőcég MarketSpace riportjában a nyomtató és dokumentum kezelői szolgáltatások (MPDS) iparágának vezető szereplőjeként ismerték el a Samsungot. A tanulmány az első olyan kereskedelmi elemzés, amely az IDC MarketSpace értékelési eljárások felhasználásával térképezi fel a munkafolyamat-kezelő szolgáltatások (MWS) piacát. A riport a nyugat-európai MWS piacvezető értékesítőinek képességeit és üzleti startégiáját értékeli, és kutatja mindazon kvantitatív és kvalitatív tényezőket, amelyek hozzájárulnak az értékesítés sikeréhez.

Az IDC külön elismerésben részesítette a Samsungot az egyre nagyobb teret hódító, felhő alapú és mobil technológia adaptálásért. A riport kitér azokra az intuitív hardver termékekre, illetve értéknövelt szolgáltatásokra is, amelyek a nyomtatáson túl is alkalmazhatók. Ilyenek többek között az üzleti folyamatkezelő, mobil nyomtatási, mobil rögzítő és digitális aláírás szolgáltatások, amelyek már mind a Samsung it-portfóliójának részét képezik. Emellett méltatták a Samsung nyomtatói megoldásaihoz kapcsolódó globális partnerhálózatát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

UBER-mizéria: nem a hiszti a megoldás

csü jan 21 , 2016
Az Uber körül kialakult vita kapcsán is felmerült a közösségi szolgáltatások egyik fő kritikája, hogy a szolgáltatást nyújtók adózása a hatóság számára nem átlátható, így felmerül az adóelkerülés gyanúja. A pénzügyi start-up, a Barion Payment Zrt. egyik alapítója, Bíró Tamás szerint igaz, hogy a technológiai fejlődéssel rengeteg megválaszolandó kérdés jár […]
taxi

Friss, ropogós