Møystad: tudd, hogy ki a király!

seadrill-ifsA végfelhasználót soha sem érdekli, hogy a rendszer, amit használ az IFS-e, esetleg SAP, Maximo, Oracle, vagy bármi más. A végfelhasználónak csak az számít, hogy azzal az alkalmazással, szolgáltatással amelyet használ milyen tapasztalatokat szerez – írja cége, az IFS blogjában Knut Møystad, a svéd társaság olaj- és gázipari megoldásokért felelős globális igazgatója. Mint hozzáteszi, ezt nem ő állítja, hanem a Seadrill management LTD-nek, a világ egyik vezető offshore mélytengeri fúrással foglalkozó cégének a vezetői. Mivel a társaság az egyik legrégebbi ügyfele az IFS-nek, ezért Møystad számára nagy boldogság, hogy az olajfúrócég vezetői nemes egyszerűséggel csak „lebilincselőnek” és „szórakoztatónak” nevezik az IFS szoftvereinek használhatóságát, azaz a végfelhasználói élményt.

Amikor az IFS kiadja valamelyik szoftverének egy új verzióját – ezt ugyanolyan egyszerűséggel oldják meg, mint ahogy az Apple kibocsát egy új változatot – mindig összehasonlítják a felhasználói felületet a szórakoztató világ nagyjainak megoldásaival. Ugyanis nagyon könnyű elfelejtkezni a végfelhasználó igényeiről akkor, amikor egy bonyolult vállalatirányítási rendszert fejlesztünk, aminek a lényege, hogy üzleti eljárásokat optimalizáljon — figyelmeztet Møystad a sokak által elkövetett hibára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az új Lenovó ThinkPad

ked jan 6 , 2015
A Lenovo az International Consumer Electronics (CES) Show-n jelentette be 2015-ös ThinkPad termékportfólióját. A legújabb generációs ThinkPad X1 Carbon-t, a világ legkönnyebb 14 hüvelykes, nagy teljesítményű ultrabookját, az ultravékony ips panel technológiával ellátott ThinkVision X24 monitort, valamint a ThinkPad Stach rendszert. A harmadik generációs X1 Carbon csúcsmodell szuper fényes FHD megjelenítőt […]
IBM Thinkpad