Most úgy tűnik az IoT menti meg a világ gazzdaságát

Kiraly-IstvanA Vodafone IoT Barométer felmérése szerint a vállalatok 28 százaléka már ma is használ IoT megoldásokat, további 35 százalékuk pedig egy éven belül kíván ilyeneket bevezetni. Az 1096 megkérdezett vállalat több mint 75 százaléka úgy véli, hogy az IoT megoldások jelentik a jövőbeli siker kulcsát, emelte ki Király István a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A megkérdezett vállalatok több mint háromnegyede szerint a dolgok internete egy új ipari forradalmat jelent, ami “örökre” megváltoztatja az emberek életét és munkáját. A cégek fele úgy vélte, hogy már a következő két évben az intelligens hálózatokon keresztül kapcsolnának össze több millió eszközt és folyamatot, így idén elérkezett az az év, amikor a dolgok internete elérte a széles közönséget, tette hozzá Király.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Zárolják a képernyőt a hamis Pokémon Go alkalmazások

ked júl 19 , 2016
Számos fejlesztő próbálkozik a felhasználók megtévesztésével, hogy rávegyék őket a hasznosnak látszó alkalmazásaik letöltésére. Ezt általában figyelemfelkeltő névadással, illetve hamis leírással próbálják elérni. Az ESET nemrégiben nyolc hamis alkalmazást fedezett fel a Google Play áruházban, amelyek a közösségi felületeken (a legtöbb esetben Instagramon és Snapchaten) található követők számának megnövelését ígérik. […]