Most király Xperia Z2 tulajdonosnak lenni

michael-jacksonA Sony Mobile bejelentette, hogy az Epic Records kiadóval és a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal történt közös megállapodásnak köszönhetően egy igazi zenei csemegével szolgál az új Xperia Z2 okostelefon vásárlóinak. Tegnaptól ugyanis ingyenesen elérhetővé1 válik a pop (külföldi) királyának, új, eddig még nem hallott dalait tartalmazó XSCAPE című albuma az Xperia Z2 okostelefon vásárlói számára az XperiaT Lounge alkalmazás segítségével.

A hangzást optimalizálták az Xperia Z2T készülékre és a MDR-NC31EM fejhallgatóra, amely az okostelefon csomag alaptartozéka. Az album letöltéséhez be kell jelentkezni a Sony Entertainment Network honlapjára, ahonnan a 18 éven felüliek tölthetik le az albumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjeső III. -- okostelefonnal vezérelhető actioncam

csü máj 15 , 2014
A Technical Image Press Association (TIPA) szerint a legjobb action cam a Sony HDR-AS100V. A készülék beépített GPS-ével, és 13,5 megapixeles állókép rögzítési funkciójával, videó rögzítésével (XAVC-S 60p/50p), valamint az NTSC és PAL televíziós jelszabványok közötti váltást biztosító funkciójával érdemelte ki a zsűri elismerését. Az apró (2,5×5,08×7,72 cm) kamerát fejlett […]

És még ez is...