Most jó Magyar Telekom ügyfélnek lenni

stadionA Magenta 1-esek június 6-tól annyit netezhetnek a mobiljukon, amennyit csak bírnak, egész nyáron át. Különösen jól jöhet ez most a sportrajongóknak, akik itthon bármerre is járnak, mobil képernyőiken azonnal értesülhetnek az EB és az Olimpia eseményeivel kapcsolatos összes információról, és egyetlen mérkőzésről, közvetítésről sem maradnak le. De nemcsak a lakossági Magenta 1-esek, hanem a most bevezetett Magenta 1 Business üzleti ügyfelei is szabadon, adatkorlát nélkül mobilnetezhetnek belföldön a nyár folyamán, használják akár üzleti akár magáncélra a mobiljukat.

Ugyanakkor a Magyar Telekom gondolt azokra is, akinek még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be, és a Next valamint a Next Business előfizetőinek megduplázta a felhasználható adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett egy GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már három helyett hat GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyenes, mégis teljes értékű védelmet kínál a Sophos

ked jún 7 , 2016
Ingyenes, vállalati szintű biztonsági szoftvert kínál a Sophos a privát felhasználók részére. A szoftver megakadályozza a vírusok bejutását az adott eszköz rendszerébe, kiküszöböli a malware-ek okozta teljesítmény csökkenést, segítséget nyújt a hackerek támadásai ellen, továbbá megvédi a személyes adatokat az illetéktelen személyektől. Az internet böngészése közben is védelmet biztosít az […]
vírus