Most jó LG okostévé-tulajdonosnak lenni

RTL+Az RTL+ legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás applikációja elsőként hivatalosan az LG televíziókon válik elérhetővé nagyképernyőn.

Az RTL+ előfizetéses streamingszolgáltatás reklámok nélkül, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmakat kínál az előfizetőknek itthon. A felhasználókat a szolgáltatás keretében több mint 5000 órányi műsorkínálat — többek közt exkluzív tartalmak, realityk, dokumentumfilmek — várja.

A webOS platformot futtató LG televíziók segítségével a nézők még jobb élményben részesülhetnek kedvenc tartalmaik megtekintése közben. Ehhez az LG OLED az iparág egyik legjobb képminőségét nyújtja, ami a végtelen kontrasztaránynak és a tökéletes feketének köszönhetően minden jelenetet a lehető legrészletesebben mutat meg a nézőnek. A Dolby Vision és Dolby Atmos funkcióval is ellátott tévék emellett kiemelkedő élményt nyújtanak az otthoni televíziózásban.

Az alkalmazás a webOS 4.0 operációs rendszert futtató — 2018 vagy azután gyártott — modelleken lesz elérhető. Az RTL+ applikáció a letöltést követően közvetlenül elindítható az LG Home Launcherben, ahol az előfizetés típusának kiválasztása után máris megtekinthetők a videótartalmak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kispadra ültetik a régi magyarorszag.hu-t

sze dec 14 , 2022
ShareTweetPinShareDecember 16-án végleg megszűnik a 2000-es évek elején indított magyarorszag.hu, ám ez nem befolyásolja a 2020 februárjának végén megújult magyarorszag.hu portál működését – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ). A korábbi e-ügyintézési tájékoztató portál, amelynek címe ezentúl regi.magyarorszag.hu lesz, még azzal a céllal született, hogy segítséget nyújtson az állampolgároknak […]
e-Magyarország

És még ez is...