Most jó lenni a Magyar Telekom üzleti ügyfelének

roamingAz április 1-én debütáló Next Business Comfort díjcsomagcsoport előfizetőinek tökmindegy hogy itthon vagy külföldön, az EU-n belül járnak, nem kell sokat gondolkodniuk azon, hogy oldják meg a munkavégzést, mert egyetlen díjcsomag előfizetésével egyforma feltételekkel intézhetik mobil eszközeiken üzleti ügyeiket. A Next Business Comfort M csomag már havi bruttó 10 990 forint fizethető elő. A havidíjban foglalt lebeszélhető percek száma korlátlan itthon és EU roaming helyzetben is. (Ez az ár több Next Business Comfort M díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra érvényes előfizetésenként, üzleti e-Pack kedvezmény egyidejű igénybevételével, valamint 500MB mobil internettel.)

A Next Business Comfort csomagcsalád további tagjai a Next Business Comfort 150, amely havi bruttó 5575 forint 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belül. Illetve a Next Business Comfort S, amely havonta bruttó 10 528 forint a Magyar Telekom hálózatán belül és vezetékes irányban kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. Az árak mindegyike üzleti e-Pack kedvezménnyel értendő. A fenti csomagok mindegyikéhez 500 MB adatforgalom tartozik, de természetesen igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható magasabb havidíjért, amely adat, akárcsak a hang, szintén felhasználható itthon és az EU területén is. A jelenlegi ajánlat az (Európai Unionak köszönhető) csökkenő roaming díjak irányába haladó lépések egy újabb állomása, amelyet továbbiak követhetnek majd, nemcsak az üzleti ügyfelek számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A platformcégek a királyok: a siker receptje III.

pén ápr 1 , 2016
Friss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot. Platform gazdaság Az iparági vezető vállalatok platform alapú üzleti modellek kifejlesztésével hasznosítják a technológia erejét annak érdekében, hogy új növekedési lehetőségekre […]
internet