Most gyorsan okleveles élményinformatikus lehetsz

I love ELTEA digitális technológia alaposabb megismerésére ingyenes nyilvános kurzust indít az ELTE Informatikai Kara tanároknak, hallgatóknak, középiskolásoknak, szülőknek egyszóval bárkinek, aki érdeklődik az élményinformatika iránt.

A kreatív kihíváson a résztvevők közelebb kerülnek az informatika világához a XXI. századi készségeket fejlesztve, megismerkednek a videószerkesztéssel, a 2D animációval, a 3D modellezéssel, az AR, QR, VR élménnyel, a robotikával, a mobilalkalmazásokkal és más eszközökkel, betekintést nyernek a digitális technológiák tanulást segítő módszereibe. A program elvégzése után a résztvevők magabiztosabban fognak mozogni a digitális technológia világában a különböző innovatív eszközök, alkalmazások, appok segítségével, képesek lesznek élményszerű informatikai megoldásokat tervezni, létrehozni. A tanárok például élvezetesebbé tehetik a foglalkozásaikat élményalapútanulási folyamatokkal. A kurzus aszinkron, vagyis saját időbeosztásban és ütemben végezhető el. Pluszként péntek délelőttönként interaktív webináriumokat és aktivitásokat tartanak az ELTE Informatikai Kar [email protected] Kuckójából, és online konzultációra is lehetőség nyílik a modulok Fórum részében. A kötelező bemutatkozó és általános élményinformatikai modul elvégzése után különféle modulok közül lehet választani. Egy-egy modul elvégzése nagyjából 4-6 órát igényel (a tananyag áttekintése közel egy óra, a gyakorlati munka elvégzéséhez hosszabb időre van szükség). A kurzus bármikor befejezhető a zárómodul elvégzésével és visszajelzés adásával, ami után a résztvevő oklevelet kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Technológiák és funkciók, avagy így vásárolunk tévét III.

ked jún 8 , 2021
Az Euronics összegyűjtötte a magyar vásárlók legjellemzőbb kérdéseit és választási szempontjait. Sorozatunk végére kiderül, hogy érdemes-e drága tévét vásárolni. A legtöbb kérdés a kijelzőtechnológiákkal és a funkciókkal kapcsolatban érkezik a vásárlóktól. Stummer Attila, az Euronics hálózatfejlesztési és oktatási vezetője szerint egyik kijelzőtechnológiával sem nyúlunk mellé, de a vásárlás előtt érdemes […]
televízió

Friss, ropogós