Most érdemes a túlfeszültségvédőket beszerezni : villám kisokos

felhoA pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket.

Alkalmazhatjuk azt a bevett technikát, hogy vihar esetén a szórakoztatóelektronikai és háztartási eszközeink kábeleit kihúzzuk a konnektorból, ez azonban nem csak időigényes, de a váratlanul lecsapó villámokkal szemben sem véd igazán. Biztonságosan felkészülhetünk azonban a szélsőséges időjárási körülményekre, ha berendezéseinket túlfeszültségvédőkkel csatlakoztatjuk az áramforráshoz, így a dugók kihúzására sincs szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A „Darkhotel” kiberkém csoport újra támad

hét aug 17 , 2015
A Hacking Team – amely „legális kémprogramokat” árul egyes kormányoknak és rendvédelmi szerveknek – fájljainak kiszivárogtatását követően több hackercsoport elkezdte használni rosszindulatú célokra a vállalat eszközeit. Ezek között megtalálhatók az Adobe Flash Playert és a Windowst célzó különféle kihasználó kódok. Közülük egyet a kiberkémkedéssel foglalkozó hírhedt “Darkhotel” csoport is felvett […]

És még ez is...