Most az Extrém Digitál akciózik

online-vasarlas-shoppingEgyetlen nap alatt több mint százötvenezren keresték fel az Extreme Digital honlapját kedden, az áruházlánc április 25-ig tartó tavaszi akciójának nyitónapján. Az akciós napok során a vállalat több mint háromezer-ötszáz terméket kínál tíz-ötven százalékos kedvezménnyel, ingyenes házhoz szállítással és negyven napos visszavásárlási garanciával. Az akciós időszak első napjának eladási számai azt mutatják, hogy a legtöbb vásárló ma már 40-42 colos tévékészüléket választ, és a korábban legnépszerűbbnek számító 32 colos tévék népszerűsége visszaszorult. Mivel az új készülékek ára egyre olcsóbb, sokan már nem is Full HD modellt, hanem a négyszer nagyobb felbontást kínáló Ultra HD tévékészüléket választanak.

Az akciós noteszgépek közül egy 13,3 colos modell, a Lenovo M30-70-es viszi el a pálmát, a százezer forint alatti kategóriában ugyanis még ritka az ilyen kompakt kivitelű készülék. Bár a táblagépek közül itthon hagyományosan az androidos készülékek a legnépszerűbbek, a 24 900 forintos akciós árával, most egy 8 colos kijelzővel és négymagos Atom processzorral felszerelt Windows 8.1-es Archos 80 Cesium táblagép jócskán beelőzte a mezőnyt. Igaz, az eladási lista második és harmadik helyén továbbra is stabilan állnak az olyan olcsó androidos típusok, mint a már 25 900 forintért elérhető Asus MemoPad HD 7.

Leginkább az alacsony ár és az ingyenes kiszállítás csábítja a vásárlókat egyik vagy másik okostelefonhoz, nem véletlen, hogy a 9 990 forintos, Firefox operációs rendszert futtató Alcatel Fire E okosmobilt választották a legtöbben, a második helyen pedig a Windows Phone-os, két SIM-kártyás Nokia Lumia 630 áll, a harmadik legnépszerűbb típus viszont egy középkategóriás Android mobil, a 74 900 forintért elvihető Huawei Ascend G7.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

UTM tűzfalat dobott a piacra a ZyXel

csü ápr 23 , 2015
A tajvani ZyXEL UTM-mel ellátott tűzfalakat dobott piacra. Az UTM termékek egy eszközben egyesítik a tűzfal, anti-vírus és behatolás védelmi funkciókat, mindezt VPN támogatással kiegészítve. A tűzfalak nemcsak a külső fenyegetésektől védik a hálózatot, hanem megakadályozzák a belső visszaélést és szabályozzák az olyan azonnali üzenetküldéseket is, mint amilyeneket a közösségi […]
router

Friss, ropogós