Mobiltelefonos felvétellel buktatott le betörőt a mátészalkai lelkész

mateszalkai-betoroMobiltelefonos felvétellel buktatott le a mátészalkai lelkész egy betörőt, aki a templomhoz tartozó épületben a perselypénzt akarta megszerezni – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Fülöp Gergely elmondta: a 44 éves gyanúsított vasárnap napközben tört be a templom udvarán álló épületbe, és amikor az ajtó kitört üveges részén kifelé mászott, a lelkész meglátta és rádiótelefonjával fotót készített róla.

A (fenti) fénykép alapján a rendőrök rövid idő alatt elfogták férfit. A betörő kihallgatásán elmondta: azért ment a templomhoz, mert a tiszteletes előtt akarta megfogadni, hogy többé nem iszik, de közben meggondolta magát, és inkább a perselypénzt próbálta megszerezni, eredménytelenül. A többszörösen büntetett előéletű mátészalkai férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A nap képe: nemzetközi robotprogramozási verseny döntője Debrecenben

ked márc 22 , 2016
Résztvevők a First Lego League nemzetközi robotprogramozási versenysorozat közép-európai döntőjében, a debreceni Kölcsey Központban 2016. március 20-án. A Science NO Fiction Tudományfesztivál keretében megrendezett versenyen Ausztria, Németország, Svájc, Csehország, Románia, Szlovákia és Magyarország legsikeresebb középiskolás csapatai egy teljesen automatikusan működő robotot terveznek meg, programoznak és tesztelnek úgy, hogy az képes […]
lego robot verseny