Mobilport: legalább álmaik legyenek a gyermekeknek

alomEgyedi fejlesztésű nyelvoktató programmal lépett piacra tavaly decemberben a Mobilport Kft. A Click 4 Skill dinamikus, s kötetlen nyelvtanulási folyamatot biztosít magyarról angolra a tanulni vágyóknak. A Mobilport a tavasszal egy iskolai nyelvtanuló akciót hirdetett, s az “Adjunk álmokat gyermekeinknek” programmal összefogva, társadalmi felelősségvállalás keretében nyelvoktató programokat ajánlott fel magyarországi iskoláknak. A jelentkező intézmények tíz-1tíz programkulcsot kapnak, s az ott tanuló diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a Click 4 Skill segítségével tanuljanak angolul.

A cég egyúttal egy iskolák közötti, fél éven át tartó versenyt is meghirdetett, a programban legjobb eredményt elérők értékes ajándékokat nyerhetnek. “Jelenleg 150-200 iskolában zajlik már a verseny, hosszútávon az lenne a cél, hogy az országban minél több oktatási intézményében használják fejlesztésünket” – mondta el Havasi Zoltán, a nyelvoktató app “atyja”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elrémisztő számok a Kaspersky statisztikai oldalán

hét máj 26 , 2014
A Kaspersky Lab számára számos egyedi statisztikai adat áll rendelkezésre, amelyek valós képet adnak az online világ aktuális helyzetéről és „lakóiról”. A vállalat új portálja egybegyűjti a világ összes tájáról beérkező, a felhasználókkal kapcsolatos statisztikákat arról, hogy milyen eszközöket használnak és milyen veszélyekkel kell szembenézniük a világhálón. A kaspersky-cyberstat.com weboldal […]