Mobilon is elérhető a CRS Portál

spyAz Avensoft Kft. bejelentette, hogy megjelent a CRS Portál üzleti analitikai és riporting megoldás legújabb, 2.6-os verziója. Az új verzió több vizuális, funkcionális, illetve tartalmi újdonsággal bővült, és immár iOS-alapú mobil eszközön is elérhető. A portálfelület indító dashboard képernyője amellett, hogy új külsőt kapott, újfajta adatmegjelenítési lehetőségeket és eszközöket is tartalmaz, amelyek segítségével a felhasználók tetszőleges üzleti mutatókat helyezhetnek ki a felületre grafikonok formájában.

A szoftver funkciói a nagy mennyiségű adat online elemzését biztosító Pivot adatelemzési modullal és a „Mi van, ha…” típusú kérdésekre választ adó What if elemző és tervező modullal bővültek. A Pivot alapú Big Data analitikai eszköz futási időben, hosszas előkészítő munka nélkül képes adatok elemzésére, akár közvetlenül a forrásrendszerekből. A „What if” tervezési és elemzési eszköz segítségével néhány kattintással összeállíthatók különböző döntési fák. A döntési fák eredményeinek elemzését nagyban elősegítik az előre beépített, grafikonon is megjeleníthető analitikus függvények.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyakunkon a MIMO és a Szaktudás Internete

csü jún 4 , 2015
Az Ericsson legújabb 5G rádióátviteli megoldása növeli a megbízhatóságot és a teljesítményt, amire a tárgyak internete (IoT) és a szaktudás internete (Internet of Skills – IoS) alkalmazások, illetve az okostelefonok elterjedése miatt van szükség. „A nagy sebességű, megbízható mobilhálózatok döntő fontosságúak a tapintható virtuális valóság internete és a szaktudás internete működése […]

Friss, ropogós