Mobilja buktatta le a bestiális rongálót

villogoEgy autó megrongálása miatt indított büntetőeljárást zárt le a napokban a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. Az eset érdekessége, hogy a károkozót saját mogiltelefonja buktatta le. Történt ugyanis, hogy egy Opel típusú gépjármű tulajdonosa 2014. augusztus 11-én tett bejelentést a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon, mert valaki összekarcolta az út szélen parkoló kocsija motorháztetejét, szélvédőjét, valamint az autó tetejét. A személyautóban félmillió forintos kár keletkezett.

A meggyalázott autó tulajdonosa -csodák csodájára-, a gépjármű tetején egy mobiltelefont talált, amit az intézkedő rendőrök lefoglaltak. A rutinos egyenruhások pillanatok alatt kiderítették, hogy a készülék egy 18 éves budapesti fiatalemberé, aki a Balaton-parton nyaralt. Ráadásul 2014. augusztus tizedikéről tizenegyedikére virradó éjszaka a barátaival Füredre ment szórakozni. A 18 éves J. Györgyöt gyanúsítottként hallgatták ki rongálás megalapozott gyanúja miatt. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte el a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A T-Systems megcsípte az ELMŰ-ÉMÁSZ-t

hét nov 3 , 2014
A T-Systems Magyarország végzi idén október elsejétől az Rwe IT Magyarország Kft.-vel megkötött szerződés alapján, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport teljes körű it-infrastruktúra üzemeltetését. A négy évre megkötött szerződés szerint a T-Systems szerver-, hálózat- és desktop-üzemeltetést végez, valamint ellátja az ezekhez szorosan kapcsolódó, támogató feladatokat is. Az ELMŰ-ÉMÁSZ teljes informatikai rendszerét érintő, komplex […]
taps

És még ez is...