Mobil távlatok és a krém: jön a Evolution & Mobile Hungary konferancia

tapsNyakunkon a kétnapos Evolution & Mobile Hungary konferencia. Március 2-3-án rendezik meg a Tabuk nélkül – Költések és arányok a reklámiparban címet viselő szakmai napot, amelynek során állítólag a hazai média- és reklámszakma krémje vizsgálja majd az iparág aktualitásait és várható jövőbeli irányait. Kitérve többek között arra, hogy hogyan alakult át a reklámpiac az előző évben, milyen tulajdonosi és szerkezeti változások mentek végbe, illetve médiatípusok szerint hogyan alakultak a reklámköltések.

A rendezvény második napja a Mobile Hungary nevet viseli, ennek megfelelően a fókuszban az okostelefon és a hozzá kapcsolódó technológiák rohamos fejlődése által megteremtett üzleti lehetőségek állnak. Szó lesz például arról, hogy a digitalizáció hogyan befolyásolja a gazdaság és a vállalatok fejlődését, de külön szekció foglalkozik a mobiltechnológia kereskedelemre kifejtett hatásával, illetve az okosváros és egyéb intelligens megoldások valamint a megosztás alapú gazdaság hazai tapasztalataival is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új adatvédelmi egyezmény az Európai Unió és az Egyesült Államok között

sze febr 10 , 2016
Új adatvédelmi egyezményt fogadott el az Európai Unió és az Egyesült Államok az októberben érvénytelenített, úgynevezett Safe Harbor megállapodás helyett – jelentette be az Európai Bizottság szóvivője. A bizottság tájékoztatása szerint az új szabályozás szigorúbb kötelezettségeket ír elő az amerikai vállalatok számára és biztosítja a személyes adatok valódi védelmét. “Az állampolgáraink […]