Mobil kereskedelem: a kis képernyő hátrány

okostelefonA mobil kereskedelem gyorsabb növekedésének legnagyobb akadálya, hogy a fogyasztók még nem érzékelik a mobilos vásárlás nagyobb képernyőjű eszközökön történő vásárláshoz képest nyújtott előnyeit — derül ki a PayPal és az Ipsos friss kutatásából. Azok az okostelefon felhasználók, akik a kutatást megelőző 12 hónapban nem használták készüléküket vásárlásra, a következők akadályokat nevezték meg: „szívesebben vásárolok más eszközről (pl. laptop, asztali számítógép)” (39 százalék); „a képernyő mérete túl kicsi” (34 százalék); „szívesebben internetezek egyéb eszközökön” (28 százalék).

Azok, akik kutatást megelőző 12 hónapban használták készüléküket vásárlásra némiképp más okokat adtak meg arra vonatkozóan, hogy miért nem vásárolnak gyakrabban: „túl kicsi képernyő” (34 százalék); „szívesebben vásárol online más készülékről (pl. laptop, asztali számítógép)” (27 százalék); „biztonsági aggodalomak a mobilkészülkről történő vásárlással kapcsolatban” (21 százalék).

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Inzelt Pétert középkereszttel tüntették ki

vas márc 15 , 2015
Magyarország köztársasági elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést adományozott Inzelt Péter Sándor Széchenyi-díjas mérnök, közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia tavaly ötven éve alapított Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) tudományos főmunkatársa részére a kutatóintézet igazgatójaként két évtizeden át lelkiismeretesen végzett vezetői és […]