Miroslav Tyburec az OKI Magyarország élén

MiroslavTyburecJanuár 1-i hatállyal a cseh származású Miroslav Tyburec vette át az OKI közép-kelet-európai régióért felelős alelnöki pozícióját. A 47 éves szakember Piotr Novakot váltja a régió élén, aki több mint húsz éven keresztül vett részt a vállalat irányításában.
Tyburec 1995-ben csatlakozott a cseh és szlovák leányvállalathoz pénzügyi menedzserként, 2007-től az értékesítési és marketingigazgatói feladatokat látta el, majd 2012-ben kinevezték a csehországi és szlovákiai iroda élére. A szakember regionális alelnökként továbbra is Prágából irányítja majd a vállalatot, de rendszeresen látogatni fogja a régió országait, köztük hazánkat is. Megújult szerepkörében Tyburec a magyarországi OKI kirendeltség ügyvezető igazgatói feladatait is ellátja, ugyanakkor az operatív ügyekben Tamás Loránd, az OKI regionális pénzügyi vezetője a döntéshozó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Színház az élet: Milánóban agyonkényeztetik a nézőket

sze febr 5 , 2014
ShareTweetPinShareA Piccolo Teatro milánói színházba újfajta módon lehet jegyet vásárolni: interneten az is ellenőrizhető, hogy hány centiméter magas az előttünk ülő. A színház tavasztól bővíti online jegyeladási rendszerének kínálatát. Az interneten jegyet vásárlóknak az adataik között azt is fel kell tüntetni, hány centiméter magasak. Így ellenőrizhetővé válik minden egyes néző […]

És még ez is...