Mio: 360°, de nem maligánban

A Mio legújabb, MiVue 700-as dashcam-jei nemcsak az eseményeket rögzítik, de számos más módon is hasznosítják optikájuk kiváló képességeit. Érzékelik az útburkolati jelek és az előttünk haladó autó távolságát, így időben figyelmeztetnek a vészhelyzetre, és jelzik a sebességmérő kamerákat is. Mindezt tudják sötétben vagy rossz időben is, a legfontosabb képsorokat pedig a beépített wifinek köszönhetően a mobiltelefonra is letölthető.

A Mio MiVue 700-as sorozat kamerái 130° és 140°-os nagylátószögű objektívvel rendelkeznek, így ideálisan egészítik ki látóterünket, és vész esetén minden részletet felvesznek. A forgatható tartókonzollal oda irányíthatjuk a kamera fókuszát, ahol a fontos dolgok történnek. A kiváló minőségű objektívnek és az F2.0-ás vagy F1.8-as rekesznyílásnak köszönhetően a felvétel kristálytiszta lesz, így biztosan látszódni fognak a rendszámok és más részletek. Ha még nagyobb szögben, akár 360°-ban szeretnénk körbelátni, a szélvédőre rögzített MiVue kameránkat egyes modellek esetében kiegészíthetjük egy MiVue A20 hátsó kamerával is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Külön kiállítás foglalkozik az okos városokkal a jövő évi CES-en

hét nov 6 , 2017
A világ legnagyobb technológiai seregszemléje, a 2018. január 9-12. között Las Vegasban megrendezésre kerülő CES önálló Smart Cities (okos városok) programot szervez, ahol bemutatják, mit hoz a közeljövő az intelligens közlekedés, az energiagazdálkodás és okos hálózat, a közbiztonság, az egészségügy, az adatelemzés és biztonság, a mesterséges intelligencia, a városvezetés és […]
okosváros

És még ez is...