Mindent fel a felhőbe

Bevezette új, elsősorban a kis- és középvállalkozások részére tervezett Nebula portfólióját a Zyxel.

A Zyxel felhő-alapú hálózati és menedzsment megoldásával, a Nebulával a kis- és középvállalkozások számára is központilag menedzselhetővé teszi az összes vezetékes és vezeték nélküli eszközt. Az on-demand szolgáltatás és a limitáltan elérhető, élethosszig tartó licenc extra rugalmasságot biztosít, amellyel a felhő-alapú menedzsment előnyei hosszabbtávon is élvezhetővé, gondtalanná válnak. Ha az előfizetés során használt Nebula eszközök cseréje szükséges, a szolgáltatás további költségek nélkül folytatódik, így a tulajdonosok részéről extra ráfordítás sem szükséges.

A Zyxel non-PoE switch eszközök új sorozata (NSW100-10, NSW100-28) és az új, belépő szintű biztonsági átjáró (NSG50) is megérkezett az új Nebula családba, amellyel költséghatékonyan megoldható a hálózatok felhőbe való integrálása. „A Nebula család új jellemzőivel és kiegészítéseivel egyszerűsíteni akartuk az MSP-k és a kkv-k kihívásait, amivel szembesülnek a hálózati menedzsment során” – mondta Tresó Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. Hozzátette: „Jobbá tesszük a hálózati menedzsmentet és teljes értékű hálózati megoldást kínál azok számára, akik korábban a magas árak miatt nem tudták igénybe venni a felhő alapú szolgáltatásokat”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rohan az idő: épp egy éve lépett piacra az Invitech Solutions

sze júl 5 , 2017
Az Invitel Csoport tavaly július elejével indította útjára a húsz év tapasztalataira építő új társaságát, az Invitech Solutionst. A több mint húszéves múltra visszatekintő Invitel Csoport az elmúlt években jelentős átalakításokat hajtott végre működésében és szervezeti felépítésében egyaránt. A stratégiai lépések célja egyrészt a gyorsan fejlődő technológiai lehetőségek minél hatékonyabb […]