Mindent a fenyegetésekről, avagy hogyan válasszunk biztonsági szolgáltatót? V.

biztonsagAz informatikai hálózatok növekvő jelentősége, az egyre összetettebb fenyegetések, valamint a szabályozói környezet változása és az it-biztonsági szakemberek hiánya miatt egyre több cég keres külső megoldást biztonsági problémáira. Leginkább a vállalaton belüli biztonsági ismeretek, a költségvetés és az üzleti célok alapján választhatjuk ki, hogy kiberbiztonságunkat milyen mértékben bízzuk külső szolgáltatóra. Amikor e megoldás mellett döntünk, öt kérdés segíthet a megfelelő szolgáltató kiválasztásában:

Hogyan védekezhetünk az ismeretlen, nulladik napi támadások ellen?
Ahhoz, hogy eredményesen felismerjük és kivédjük a nulladik napi támadásokat, túl kell lépnünk a hagyományos point-in-time (PIT) megközelítésen. A hálózatokat ma már folyamatosan monitorozni kell és szükség esetén alkalmazni kell a védelmi megoldásokat. Az észlelési telemetrikus adatok, a prediktív elemzés és a statisztikai modell együtt képes felismerni a szinte észrevehetetlen anomáliákat, és segítenek azonosítani a különösen veszélyes támadásokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sony: ezt mindenképp vidd magaddal ha bulizni mész! III.

ked júl 22 , 2014
Javában tart a fesztiválszezon, s a Sony szerint nem buli a buli, ha nem vagy online a mulatozás kellős közepén. Néhány tipp a japán társaságtól, hogy mit ne hagyj otthon semmiképp sem: MDR-ZX fülre felfekvő zárt fejhallgató sorozat Sony MDR-ZX sorozat trendi fejpántos fejhallgatóival a zenéket akár 13 órán keresztül […]