Mindenki okostelefont vásárol

okostelefonA harmadik negyedévben a vártnál kisebb mértékben ugyan, de nőttek a világpiaci okostelefon-eladások – közölte szerdán az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat. A harmadik negyedévben 355,2 millió okostelefont értékesítettek a világpiacon a különböző gyártók, 6,8 százalékkal többet a 2014 harmadik negyedévi 332,6 milliónál. A harmadik negyedéves világpiaci forgalom elmaradt az IDC 363,8 milliós előrejelzésétől.

Az idei harmadik negyedévi eladási szám a második legnagyobb negyedéves értékesítés a 2014 negyedik negyedévi 375,2 millió után. A világpiaci forgalom harmadik negyedévi alakulását elsősorban a különböző gyártók csúcskategóriás modelljei között kirobbant és egyre élesedő verseny befolyásolta az IDC szerint. Részben ennek is volt köszönhető a forgalomnak a vártnál lassúbb növekedése, mivel a csúcskategóriás modellek jellemzően kívül esnek a legszélesebb vásárlóközönség által megfizethető árkategórián.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt érv a privát felhő mellett: adatfeldolgozás és kötegelt parancsok végrehajtása

pén okt 30 , 2015
A SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei. Az adatfeldolgozó alkalmazások, köztük például a kockázati modellezések, a szimulációk, a big data elemzések általában szabványosított, rövid ideig futó, komoly számítási teljesítményt igénylő folyamatok. A szabványosítás miatt ezeket a programokat […]