Mindenki imádja a Hipersulit

hipersuliA Telenor digitális oktatási programja, a Hipersuli kezdeményezésben résztvevő diákok, pedagógusok és szülők bevonásával hatástanulmány készül, amelynek eredményei felgyorsíthatják a digitális eszközök és módszerek széles körű bevezetését az oktatásba. (Vagy akár lelassíthatják. A -szerk- megj.) A Hipersuli programjában részt vevő tanárok nem csupán a gyerekek, hanem saját fejlődésük szempontjából is örülnek annak, hogy a projekt részesei lehetnek – állapította meg a Telenor kutatása, amely a Hipersulival kapcsolatos várakozásokat mérte fel.

A diákok többsége izgatottan várta a táblagépes órákat: szerintük az eszköz használata izgalmassá, változatossá, játékossá teszi a tanórákat. A gyerekek szerint eredményeik is javulhatnak a digitális oktatás hatására, és megtanulják okosan használni az internetet is. A szülők is osztják gyerekeik optimizmusát, döntő többségük szerint jó hatással lesz a tanulmányokra a digitális eszközök használata. A szülők kilencven százaléka szerint azért is lesz hasznos a program, mert a gyerekek rájönnek, hogy az internet tanulásra is használható. A szülők túlnyomó többsége úgy gondolja, hogy a gyerekek jobb esélyekkel fognak indulni az életben, mivel már nagyon hamar megtanulják az infokommunikációs eszközök használatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hamarosan érkezik az egy gigabites mobilinternet

szo febr 20 , 2016
Az Ericsson és a Qualcomm Technologies, Inc., a Qualcomm Incorporated leányvállalata sikeresen befejezte az 1 Gb/s letöltési sebességet lehetővé tevő LTE-Advanced funkciók tesztelését a hálózaton és a felhasználói készülékeken. Ezt a műszaki mérföldkövet kereskedelmi hálózaton sikerült elérni a Qualcomm Technologies egyik terméke, a Snapdragon X16 LTE modem sikeres együttműködési képességének […]
internet