Minden platformra más kóddal regisztráljunk: 7 tipp a nagyobb biztonságért III.

Bármíly fura, május 7-e a Jelszó világnapja. Ennek örömére a Kingston Technology összegyűjtött néhány tanácsot, amelyekkel biztonságossá tehetők a jelszavak.

Ha azonos jelszót alkalmazunk a különféle fiókokhoz és profilokhoz, az nemcsak a magánszemélyekre, hanem a cégekre is súlyos fenyegetést jelenthet, hiszen ilyen esetben az egyik platform feltörésével az összes többi is veszélybe kerül. Azért, hogy elkerülhessük az ilyen helyzeteket, legyünk elővigyázatosak és használjunk eltérő jelszavakat minden weboldalon és alkalmazásban. Ha szeretnénk utánajárni, hogy az e-mail címünkhöz kapcsolódó bármely jelszó kikerült-e a nagyvilágba, akkor azt a Have I Been Pwned weboldalon tehetjük meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Washington kínai támadások veszélyére figyelmezteti az amerikai egészségügyet

pén máj 15 , 2020
Kínai hackertámadások veszélyére figyelmeztette az amerikai egészségügyet szerdán az Egyesült Államok belbiztonsági minisztériuma és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI). A tárca és az FBI kiberbiztonsággal foglalkozó részlegei szerint Kína “valószínű célkeresztjében” vannak az ország azon intézményei – kórházak, kutatóintézetek, egészségügyi szolgáltatók, patikák -, amelyek a koronavírus-járványra adandó válasszal foglalkoznak. “Kína […]
kórház

Friss, ropogós