Minden, amit tudni akarsz a szerverekről: Tech Days


Hamarosan lezárul a Microsoft tavaly novemberben indult Tech Days roadshow-ja, amelyből már csak két állomás van hátra. Február 9-én Debrecenbe és február 17-én Győrbe érkezik az az ingyenes előadássorozat, amelyből a résztvevők megtudhatják, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat.

A Tech Days során a résztvevők az ismert és elismert szakemberektől első kézből tudhatják meg, hogy hogyan érdemes felépíteni és üzemeltetni egy modern vállalat informatikai rendszerét. A képzéseken az előadásokat az egyes technológiák legprofibb szakemberei tartják, akik évtizedes tapasztalat mellett a legnaprakészebb tudással rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Sharp 8K-s kijelzőt mutat be

pén febr 5 , 2016
A Sharp Information Systems Europe bejelentette az Integrated Systems Europe (ISE) szakmai vásáron 2016. február 9 és 12. között bemutatásra kerülő termékeit. A Sharp egy sor iparág-vezető terméket fog bemutatni, köztük a síkképernyős 80″-as képátlójú 4K monitorját megnövelt színtérrel igényes kiskereskedelmi környezetekbe, a továbbfejlesztett, vezeték nélküli együttműködést kínáló 70″-es méretű […]
monitor