Minden, amit a roamingról tudni érdemes: így tilthatod le a bejövő hívásokat

switchItt a nyár (sőt a kánikula), rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

8. Ha a roamingolás számos előnye ellenére nem szeretnénk külföldön használni a hazai előfizetésünket, hogyan tudjuk letiltani ezt a szolgáltatást? Utazás előtt tájékozódjunk szolgáltatónknál a roaming szolgáltatás tiltásával kapcsolatban. Ha ilyen szolgáltatással nem rendelkezik a szolgáltató (nincs lehetőség a letiltásra), akkor külföldi tartozódásunk idejére a bejövő hívásokat tiltassuk le a szolgáltatónál – hiszen külföldön a hívásfogadás is díjköteles –, és a készüléken kapcsoljuk ki az adatforgalmazást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új partnerekkel és szolgáltatásokkal bővül az Intercloud felhőhálózat

ked júl 7 , 2015
A Cisco harmincöt független szoftverszállítóval kötött partneri megállapodást az Intercloud felhőhálózat bővítésének céljából. Ezen túlmenően a San Diego-i Cisco Live konferencián tíz Intercloud partner jelentette be, hogy a Cisco Intercloud Fabric technológiára épülő új hibrid felhőszolgáltatásokat indítanak. A Cisco mindemellett bemutatta legújabb hibrid felhő alapú fejlesztéseit is, amelyek között új […]
Felhő