Minden a kínai okostelefonok garanciájáról V.

rma-szamA dualsimsmartphones.hu összegyűjtött minden fontos információt a kínai telefonok garanciális kérdéseiről, hogy önállóan is boldogulj.

Azzal, hogy garanciális hibajavításra kiküldted a kütyüdet Kínába, még csak az első lépést tetted meg. Érdemes követned, hogy mikor ér ki a küldeményed Kínába. Ha a nyomkövetési oldalon azt látod, hogy megérkezett, az RMA számra hivatkozva írj egy levelet, és érdeklődj, hogy megkapták-e. Ez gyakran segít abban, hogy hamarabb elkezdjék javítani a készüléket. Az esetek többségében e-mailben kapsz tájékoztatást arról, hogy mi a hiba, és várhatóan mikorra javítják meg. Nagyon ritka, hogy egy az egyben cseréljék a hibás terméket. Az pedig szinte elképzelhetetlen, hogy pénzt fizessenek vissza. A hibajavítás általában eltart kettő-négy hétig. Időnként érdemes e-mailben rákérdezni, hogy elkészültek-e a javítással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

BEREC: életbevágó, hogy minden európai polgár internetkapcsolathoz jusson

hét okt 17 , 2016
Az elektronikus hírközlésre vonatkozó keretszabályozás aktuális felülvizsgálata, valamint az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) jövő évi munkaprogramja lesz a fő témája a szervezet 4. érdekképviseleti fórumának, az október 17-i brüsszeli rendezvényen az internet-hozzáférés elősegítéséről és a digitális gazdaság fejlődéséről is tárgyalnak a résztvevők, köztük a Nemzeti Média- és Hírközlési […]
internet

Friss, ropogós