Minden a kínai okostelefonok garanciájáról III.

postaA dualsimsmartphones.hu összegyűjtött minden fontos információt a kínai telefonok garanciális kérdéseiről, hogy önállóan is boldogulj. Mai leckénkből megtudhatod, hogyan postázz Kínába.

Miután bejelentetted a hibát a kínai eladónak, nincs más feladat, mint a garanciális terméket elküldeni Kínába. Ha megvan az RMA szám és a pontos cím, postán érdemes elküldeni a terméket. Kimondottan ellenjavallt e célra expressz szállító cégeket, mint a DHL, az UPS vagy a GLS igénybe venni. Ezek a cégek ugyanis vámolják a termékeket, amikor megérkezik Kínába, és a kínai eladók nem hajlandóak vámot fizetni. Úgyhogy a legnagyobb lelki nyugalommal használjuk a Magyar Postát arra, amire való. A legolcsóbb megoldás az ajánlott levél, két kilogramm tömegig lehet így feladni a küldeményt. 2016 nyarán a Magyar Posta díjszabása szerint egy ajánlott levelet 2400-7400 forint között visz el a posta Kínába, súlytól függően. Fontos, hogy a postára adáskor töltsük ki a CN23-as nyilatkozatot. A küldeményt az ajánlott levél ragszámával követni is lehet. Nyomkövetésre használhatod a Magyar Posta nyomkövetés szolgáltatását vagy a 17track.net oldalt. A küldemény nagyjából két-három hét alatt ér Kínába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egységesítették a moszkvai tömegközlekedés ingyenes wifi-szolgáltatását

pén okt 14 , 2016
Egységesített ingyenes mobilinternet-zónát hozott létre Moszkva tömegközlekedési eszközein két orosz szolgáltató, a MaximaTelecom és a NetByNet. Az ingyenes wifi az orosz főváros metrószerelvényein már 2013 óta elérhető, amely a Wireless Broadband Alliance szerint tavaly a világ legjobb bevezetett városi mobilinternet-technológiája volt. A szolgáltatás működik az Aeroekszpressz reptéri vonatok termináljain is, […]
wifi

Friss, ropogós