Milliárdos lehet idén a CDSYS

forintA Compliance Data Systems Kft. (CDSYS) a tavalyi 655 millió forintos árbevétel után, ami az előző évhez képest ötven százalékos növekedést jelentett, idén már egymilliárd forintot meghaladó forgalommal számol. A jelentős növekedést az ügyfélkör bővülése mellett az it-biztonsági közbeszerzési eljárásokban elért sikerek magyarázzák.

Az adatszivárgás elleni védelem szakértő társasága az alakulása óta eltelt hat évben a legnagyobb, magyar tulajdonú it-biztonságra fókuszáló vállalkozássá növekedett — állítja a társság közleménye. (Ehhez képest például a saját it-biztonsági termékeit forgalmazó, ugyancsak színmagyar tulajdonú Balabitnek tavalyelőtt kétmilliárdos forgalma volt. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Telenor díjazta a jövő reménységeit

hét máj 19 , 2014
A diákigazolvány igénylés nehézségei, fiatalkori dohányzás, ártatlan elítélt – ezekkel a témákkal jelentkeztek idén a fiatal újságírók a Telenor “Tények nyomában” és “Jövőkutató” pályázatára. A Tények nyomában pályázat győztese Béres Barbara, aki a diákigazolvánnyal kapcsolatos nehézségeket térképezte fel riportjában, profi újságíróhoz méltóan.. Sugár Joel Ragályi Elemér filmje nyomán egy ártatlanul […]
taps