MikroCredit: itt az igazi online hitel

A haza piacon tavaly startup vállalkozásként indult MikroCredit Zrt. érdekes újítással törhet be az online hitelezés piacára.

Tavaly nyáron indult a pénzügyi szolgáltató online hitelterméke, a MiniKölcsön, amely első volt a piacon a teljeskörű online folyamaton keresztül – az igényléstől a folyósításig – nyújtott hiteltermékével. Egy év elteltével újabb, a hitelpiacon kuriózumnak számító megoldással jelentkezett a társaság. Az utóbbi hónapok fejlesztéseinek eredményeként mostantól úgy lehet hitelhez jutni, hogy ki sem kell lépnie a hitelt felvevőnek az otthonából. A minikolcson.hu-n regisztrált felhasználóknak csak ki kell választaniuk a felvenni kívánt összeget és futamidőt, majd a “kölcsönigénylés” gombra kattintva elindítják a hitelbírálat folyamatát. Amennyiben az expressz szolgáltatást veszi igénybe a kölcsönhöz az ügyfél, akkor a bírálatra és az összeg folyósítására akár egy órán belül is sor kerülhet. A pozitív kölcsönbírálat után az ügyfél kezdeményezi a videoazonosítást. A videóhívás számítógéppel, tablettel vagy akár mobiltelefonnal is történhet, viszont a szerződéses dokumentumok aláírására csak a MiniKölcsön alkalmazással van lehetőség mobiltelefonon vagy tableten. Az egész folyamat, a videóazonosítás és az elektronikus aláírás mindössze néhány percet vesz igénybe és a MikroCredit munkatársainak folyamatos segítségével történik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tíz tipp a nyugodt nyaralás érdekében

szo júl 6 , 2019
A nyaraláskor is fontos, hogy informatikai eszközeinket megvédjük a rosszindulatú kíváncsiskodóktól. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete a nyári időszak, a szabadság és a szünidő alatt is a biztonságtudatos magatartásra hívja fel a figyelmet.

Friss, ropogós