Microsoft Office 365 újdonságok II.

skypexA Microsoft bejelentette az Office 365 újdonságait. Jelentős, sokaknak jó hírt jelentő fejlesztés a OneDrive tárhely bővítése. Bár a korábbi egy terabájtos tárhely sem volt kevés, a Microsoft novembertől korlátlan tárhelyet biztosít a minden minősítés alapján biztonságos felhőjében. Október 27-től a Családi, az Egyszemélyes és az Egyetemi Office 365-előfizetők számára folyamatos a roll out, így napról napra újabb felhasználók élvezhetik a korlátlan tárhelyet. 2015-től pedig a vállalati ügyfelek számára is elindul a korlátlan OneDrive for Business tárhely bevezetése.

Hamarosan elérhető az üzleti felhasználóknak szóló Skype for Business is, amely új felhasználói élménnyel, szerver-verzióval és az Office 365-höz kapcsolódó frissítésekkel a jövő év elején jelenik meg. A Microsoft ígérete szerint a Skype és a Lync előnyeit ötvözve átalakítja a kommunikáció világát: lehetőséget ad több millió vállalaton kívüli Skype-felhasználó elérésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezek a laptopok lehetnek a karácsony sztárjai

csü dec 4 , 2014
Az Intel friss felmérése szerint 2014-ben a leginkább vágyott ajándékok a technológiai kütyük és eszközök, ezt sorban követik az ajándékutalványok, valamint ruházati és kozmetikai termékek. Nemek tekintetében a férfiak vágynak leginkább technológiai kütyükre és eszközökre, míg a nők kozmetikai termékekre, és csupán 18 százalékuk válaszolta azt, hogy leginkább valamilyen technológiai […]

Friss, ropogós