Mi köze a TelePresence-nek a hajszárítójoz?

video-conferenceA Cisco idén a harmadik új TelePresence kollekcióval lép piacra: a társaság új tárgyalótermi és asztali videokonferencia készülékek után újabb fejlesztéseket mutatott be. A három képernyős Cisco TelePresence IX5000 termenként 6-18 felhasználó számára biztosít videokonferencia lehetőségét. A korábbi rendszerekhez, valamint a versenytársak három képernyős eszközeihez képest fele akkora sávszélességet használ, miközben kevesebb áramot fogyaszt, mint egy hajszárító.

A Cisco egy üzleti együttműködési alkalmazást is bemutatott Project Squared néven, amely voltaképpen egy munkacsoportokat támogató virtuális tér. Chat, videó, audió, több résztvevős megbeszélés és tartalommegosztás funkciókkal segíti a munkahelyi együttműködést, legyen szó egyszeri projektekről, vagy egy részleg, csoport munkájának támogatásáról. Az alkalmazás egy új, következő generációs platformra, a Cisco Collaboration Cloud megoldására épül, amely a Cisco Intercloud stratégiájával összhangban működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre kevesebb pénz jut az it-biztonságra

szo dec 6 , 2014
Az idén már több mint egymilliárdos forgalmat bonyolító Compliance Data Systems Kft. (CDSYS) harmadik alkalommal végezte el it-biztonsági felmérését, amely a hazai adatszivárgás területén tapasztalható viszonyokat hivatott feltérképezni. A felmérés eredményei szerint a munkahelyeken jelentősen megnövekedett a dolgozói tulajdonú mobileszközök száma (BYOD), viszont az ehhez szükséges szabályozások elterjedtsége nem emelkedett […]

Friss, ropogós