Mentőöv lehet a mobilitás

 

Az okoskészülékek előretörésével és a 4G-hálózat kiépülésével a magyarországi cégek előtt korábban nem látott mértékű vállalati mobilitás felé nyílt meg az út. A megfelelő alkalmazások igénybe vételével jelentősen növelhető bármely cég költséghatékonysága. A magyar cégek versenyképességének növelése érdekében a T-Systems Magyarország Zrt. május 15-étől dedikált vállalatimobilitás-kampányt indít. A közép- és nagyvállalati körnek szóló kampány keretében okoskészülékeket és széles körű vállalati alkalmazásokat kínál, valamint tanácsadással segíti a magyar cégeket a mobil vállalat megteremtésében.

 

Két éven belül 7,5 milliárd darabra szökik fel a 802.11n szabványú mobil kommunikációs eszközök száma az ABI Research kutatóintézet szerint, és ugyanebben az időszakban 1,2 milliárd okostelefon kerül a globális piacokra. A készülék-eladásokon túl az azokon futó applikációk számában is robbanásszerű a növekedés: 2015-re globális szinten immár négyszer annyi mobilalkalmazást fejlesztenek majd, mint hagyományos pc-re szánt szoftvert. Kutatások szerint jelenleg a vállalati tabletek használatában 69 százalék a levelezés, 67 százalék a távmunka aránya. A vállalati mobilitás azonban ennél jóval többről szól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MÁV-Start: Semmi pánik, csak kétórás kiesés lesz!

szo máj 18 , 2013
  A MÁV-Start közleményben tájékoztatja utasait, hogy az OTP Bank kártyarendszerének tervezett karbantartása miatt internetes jegyvásárlási rendszerükben 2013. május 20-án, hétfőn 01:00 és 03:00 óra között a bankkártyás fizetés, és a bankkártyával vásárolt menetjegyek visszaváltása nem lesz lehetséges. A már megváltott menetjegyek átvétele, otthon nyomtatott jegyek és elektronikus számlák letöltése, […]

Friss, ropogós