Menj közel… még közelebb: tíz tipp Neil Aldridge-től VIII.

macskaA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge, aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

Ez a mondás a fényképészet egyik mesterétől ered. Minél közelebb mész, annál közelebb érzi magát a közönséged az alanyhoz. A közeli kapcsolat az állatokkal segít megragadni a karakterüket is, legyen az egy kíváncsi madár, egy játékos majom vagy egy éhes oroszlánfóka.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gondok a bankok rendszereivel

ked szept 13 , 2016
ShareTweetPinShareElhárították a problémát az OTP Bank internetes rendszereinél, ahol korábban lassulás, akadozás volt – tájékoztatta az OTP hétfő este az MTI-t. A bank korábbi közlése szerint hétfő délután lassabban működött az OTPdirekt web-fizetési rendszer, a SmartBanknak és a Simple alkalmazásoknak is akadozott a működése. Néhány napja, szeptember 8-án rendszerhiba volt […]

És még ez is...