Menedzseld a mobilodról a számítógéped ventillátorait

A Thermaltake bejelentette a Thermaltake Riing RGB mobil applikációt, amellyel testre szabhatjuk a számítógépünkben lévő RGB világítást és a ventilátor sebességét, mindezt egy helyen, egy könnyen kezelhető mobilapplikáció segítségével.

Érdekes funkció, hogy hanghatásokat is hozzá lehet rendelni a különböző eseményekhez, valamint az app a számítógép mikrofonját is kezeli, így akár fel is vehet a számítógép környezetének hangjait. Beállítható, hogy a LED-ek villogjanak, vagy csak egyszerűen világítsanak. A kis kiegészítő lehetőséget kínál arra is, hogy egyedi színpalettáról válasszuk ki a világítás színét, a fényerősséget. Ahhoz, hogy ezeket a funkciókat használni lehessen, telepíteni kell a Riing RGB 2.0.2 szoftvert, ami kizárólag a Riing RGB Radiator Fan TT Premium Edition 120 és140 mm-es ventilátoraival működik együtt.

A Thermaltake Riing RGB Mobile App legfontosabb tulajdonságai
• A hanghatások képesek arra, hogy a LED-ek pulzálását a zene ritmusához igazítsák. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a lejátszási listát hozzáadjuk az applikációhoz.
• Miközben saját zenénket szerkesztjük, vagy filmet nézünk, a mikrofon által rögzített hang ritmusához igazíthatjuk a LED-ek pulzálását.
• Talán a legfontosabb dolog egy modder számára, hogy mindig a legtökéletesebb színt találja meg a gépéhez. A színpalettával, hihetetlen mennyiségű szín közül választhatunk, vagy keverhetjük ki. Innen tudjuk szabályozni a fényerőt is.
• Természetesen, ha nem szeretnénk az előbbi beállítással foglalkozni sé jobban szeretjük a színes dolgokat, akkor a véletlen színmegjelenítés is jó választás.
• A ventilátor körívének a vonalában futtathatjuk végig a színeket, vagy akár ennek folyamatos változását a beállíthatjuk az appban.
• A ventilátor sebességének megfelelő folyamatos pulzálás is beállítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fordulat az Apple és a Samsung vitájában

csü dec 8 , 2016
Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság megváltoztatta a korábbi bírósági döntést az Apple és a Samsung vitájában. Az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő testület kedden egyhangúlag döntött arról, hogy a dél-koreai Samsungnak nem egy korábbi bírósági döntésben megállapított összeget kell kifizetnie az amerikai Apple számára. Az Apple ugyanis kártérítést kért […]
bíró