Mélykék győzelem Pestszentlőrincen

DEEPBLUE-System-eredmenyekA DEEPBLUE System Informatikai Szolgáltató Kft. nyerte a Városrehabilitáció 18 Zrt. szoftver implementációs és migrációs tevékenységre kiírt tenderét. A beszerzés végleges összértéke áfa nélkül 14,92 millió forint, míg a szerződés eredetileg becsült összértéke 15 millió forint volt. A tenderen indult még a BRAIN IT Kft., és a partnerSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. A nyertes feladata az új hardver infrastruktúrán megtervezni, kialakítani majd dokumentálni az új informatikai rendszert.

A feladat részét képezi új felhasználók környezetének kialakítása, a hálózat rekonstrukciója, illetve egyedi alkalmazások virtualizált környezetbe történő átemelése a folyamatos működés lehetséges legnagyobb szintje mellett. Az eszközpark a központban mintegy 160 illetve 300 személyi számítógépből (asztali számítógépek, laptopok, táblagépek), valamint különböző perifériákból (nyomtatók, lapolvasók), illetve az ezeket kiszolgáló szerverekből áll. A telephelyek száma körülbelül harminc, a felhasználók száma együttesen nagyságrendileg hatszáz fő. A kiszolgáló operációs rendszerek Microsoft, Novell és Linux operációs rendszerek 70/20/10 százalékos megoszlási arányban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bajban a Netflix-előfizetők

pén jún 24 , 2016
Idén kezdett működni hazánkban is a Netflix, de felhasználói máris bajba kerülhetnek, ha nem változtatják meg jelszavukat sürgősen — írja a spanyol El País. A filmek és sorozatok netes platformjának minapi közleménye szerint június elején törték fel a MySpace zenés közösségi háló szervereit, és lopták el 360 millió követőjük adatait […]

Friss, ropogós