Meloni az Intel beruházása érdekében lobbizik

Giorgia MeloniGiorgia Meloni olasz miniszterelnök közölte, hogy találkozót fog kérni az Intel képviselőivel, hogy megvitassák az amerikai chipgyártó több milliárd eurós olaszországi beruházását.

Az Intel az év elején jelentette be, hogy egy chipgyárat kíván építeni az országban, egy nagyívű terv részeként, amely szerint a következő évtizedben akár 80 milliárd eurót is befektetne a kapacitásépítésbe Európa-szerte. A várhatóan állami támogatással járó üzletet még nem véglegesítették.

„Az elkövetkező napokban igyekszem egy találkozót kitűzni, hogy tájékozódjak az Intelnél annak érdekében, hogy megkönnyíthessük az olaszországi beruházásukat, amely számunkra rendkívül fontos” — mondta Meloni az év végi sajtótájékoztatóján.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Két monitor egy állványon, avagy agy új megoldással sokféleképpen elhelyezhetjük a képernyőinket

hét jan 2 , 2023
ShareTweetPinShareA felhasználók monitorok felé támasztott igényei igen változatosak lehetnek az ergonómia és a felhasználói élmény szempontjából is. A hagyományos monitorállványok megfelelő beállítása gyakran problémás és időigényes folyamat, pedig a megfelelő magasságban és szögben elhelyezett képernyővel vagy képernyőkkel jelentősen javítható a felhasználó munkavégzés közbeni testtartása, ez pedig a hatékonysága mellett hosszabb […]
LG Ergo Dual

És még ez is...