Megvannak az idei Telenor Etikus Vállalat Díj nyertesei

tapsIdén negyedik alkalommal adták a Telenor Magyarország és a Transparency International Magyarország által közösen alapított díjat az ország két olyan vállalatának, amelyek üzleti magatartásukkal példát mutatnak. Nagyvállalati kategóriában a Grundfos Magyarország Gyártó Kft., míg a kis- és középvállalatok között a Biofilter Környezetvédelmi Zrt. lett a díj idei nyertese.

A Grundfos pályázatával kapcsolatban a zsűri kiemelte, hogy a vállalat etikai kódexében számos, korrupciót feldolgozó esettanulmány is helyett kapott. A dán családi vállalkozásként indult cégnél ugyanis fontosnak tartják a lehetséges veszélyek interaktív feldolgozását, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, milyen apróságok miatt eshet csorba egy vállalkozás jó hírnevén.

A Biofilter már az alapításnál gondosan odafigyelt arra, hogy értékrendjük szervesen integrálódjon a vállalati stratégiába. Nemcsak saját dolgozóik körében, hanem összesen 4600 partnerüknél érvényesítik etikus vállalásaikat, így példamutató szerepet töltenek be, valamint kimagasló edukációs és civilizációs hatást fejtenek ki az iparágra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Microsoft: a digitális tudás a versenyképesség kulcsa

hét okt 26 , 2015
ShareTweetPinShareOktóber 21-én elérhetővé vált a Nemzeti Köznevelési Portál, az a komplex tanulást és tanítást támogató rendszer, amely az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) megbízásából a Microsoft Magyarország közreműködésével jött létre. A Microsoft Magyarország a digitális kompetenciák fejesztésében látja a versenyképesség zálogát, hangzott el az „Így tanulunk mi! Digitális innovációk a […]

És még ez is...