Megvannak az FSF pályázatának győztesei

Az FSF.hu Alapítvány pályázatot írt ki szabad szoftverek fejlesztése, népszerűsítése és honosítása témakörben. Bármely magyarországi természetes vagy jogi személy pályázhatott. A pályázatra biztosított keretösszeg négymillió forint, egy pályázó több pályázatot is nyújthat be, de egy pályázat maximális támogatási összege egymillió forint. A napokban kihirdették, a pályázat győzteseit.

A győztes pélyázatok
• Belákovics, Czémán, Czémán, Estók, Fukász: A CIRCLE cloud felhőmenedzser továbbfejlesztése (teljes támogatás).
• Gereöffy Árpád: Intelligens spamszűrés neurális hálózatokkal (teljes támogatás).
• Informatika a látássérültekért Alapítvány: A BeLin (Beszélő Linux) 5.0. Információ és kommunikáció tananyagának elkészítése és többféle akadálymentes formátumban való előállítása (teljes támogatás).
• Nagy Gábor: LibreOffice alapok és az erre építő pályázatok, szakdolgozatok és tudományos munkák a LibreOffice programmal (teljes támogatás).
• Nádasi Bálint: Multiplatform jegyzet és emlékeztető alkalmazás fejlesztése (teljes támogatás).
• Varga Péter: Vektorgrafika Neked – oktatóvideók készítése (teljes támogatás).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Éjjellátó kamera a Zyxeltől

pén okt 27 , 2017
Új multifunkciós éjjellátó kamerát dobott a piacra a Zyxel. Az Aurora névre keresztelt eszköz Full HD felbontással, éjszakai móddal és real-time mobilértesítésekkel kínál alternatívát a felhasználók részére otthonuk biztosítására. A 2-way audio funkció bekapcsolásával a felhasználók tiszta hangfelvételeket is készíthetnek, sőt mobilapplikáción keresztül akár üzenhetnek is a gyermekeknek, vagy rászólhatnak […]