Megvannak a József Attila mindenkiNET online videópályázat győztesei

Jozsef-AttilaFerencváros Önkormányzatának online videópályázata első ízben 2015 áprilisban, József Attila születésének 110. évfordulóján rendezték meg. A pályázatra akkor 54 videó érkezett be a rövid pályázati időszak alatt és a kezdeményezés népszerűségét mutatja, hogy a határidő után is folyamatosan érkeztek még a feltöltések. A beérkezett színvonalas pályaművek sikeréből kiindulva, úgy döntöttek a szervezők, hogy 2015. december 3-a, a költő halálának évfordulója alkalmából újra megnyitják a pályázati felületet. Ezúttal is 50 feletti pályamű érkezett és már a határon túlról is kaptak olyan videókat, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye.

A decemberi verseny első díjat két pályamű is kiérdemelte: Weixelbaum Laura Ősapám, és
Torma Tamás Talán eltűnök hirtelen című videói. A díjátadón Bácskai János Ferencváros polgármestere elmondta, hogy a megható, őszinte, hiteles és vallomásszerű előadásért jutalmazta különdíjjal a Mozgásjavító Gyermekközpont Gimnáziumának tanulóit.
Kállay Gáborné alpolgármester bejelentette, hogy 2016 áprilisára is meghirdeti Ferencváros Önkormányzata a József Attila mindenkiNET online videópályázatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Eltitkolta a netes bevételeit: költségvetési csalásért felelhet

pén jan 15 , 2016
A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt vádat emelt a tatabányai nővel szemben. Az elkövető különböző felhasználónevek alatt, az egyik internetes aukciós portálon rendszeresen értékesített különféle ruházati termékeket, cipőket, de a tevékenysége során nem igényelt az adóhatóságtól adószámot, a bevételeiről számlákat […]
Forint