Megvannak a DELFIN Díjasok

tapsA Magyar Telekom bejelentett az idei DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) győzteseit.

A DELFIN Díj nyertesei 2015-ben
Fenntartható innováció kategóriában a már 2012-ben is DELFIN- díjas Budapest Taxit üzemeltető RT 5 Taxi Holding kapta az elismerést, amely létrehozta az ország első „zöld”, környezetbarát taxiflottáját, és elsőként szerzett be elektromos taxikat.
Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés területén a zsűri az Ericsson Magyarország Take-Back termékvisszavételi programját értékelte kimagaslónak, amelynek köszönhetően megvalósult a mobilhálózatok modernizálása során leszerelt berendezések újrahasznosítása.
Esélyegyenlőség kategóriában 2013 után ismét a JOB Személyzeti Tanácsadó érdemelte ki a díjat, ezúttal a megváltozott munkaképességűek munkaerő-piaci integrációját segítő www.rehabjob.hu portál, Facebook-oldal és blog létrehozásával.
Tudatformálás terén pedig a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont (MOM Sport) társadalmi felelősségvállalási tevékenységét ismerte el a zsűri a DELFIN Díj odaítélésével, különösen a halmozottan hátrányos helyzetű sportolóknak rendezett versenyeket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem képesek bizonyítani Merkel mobiljának lehallgatását

hét jún 15 , 2015
Németországban megszüntették a kancellár, Angela Merkel mobiltelefonja amerikai titkosszolgálati megfigyelésének gyanúja miatt indított nyomozást, mert nem sikerült bizonyítékokat feltárni. A szövetségi legfőbb ügyészség közleménye szerint az egy éve indult nyomozás során megállapították, hogy a megfigyelés vádját “nem lehet a büntető eljárásjog eszközeivel bíróság előtt bizonyítani”. A nyomozás egy 2013 októberében […]
Obama meglesi Merkelt

Friss, ropogós