Megvannak az MVM EDISON startup verseny nyertesei I.

bicikli kerékpárRekord számú, több mint 260 beérkezett pályamunka közül kiválasztott nyolc döntős csapat közül hirdetett győzteseket a szakmai zsűri az MVM EDISON startup versenyen. A legjobbnak választott első három helyezett csapat akár ötvenmillió forint értékű magvető befektetéshez juthat az MVM Csoporttól. Az MVM EDISON 2021 ötlet fázis kategóriájának nyertese az Ethicoin.

A EthiCoin csapata a legmodernebb fintech megoldások és a fenntarthatóság ötvözetében látta meg a jövőt. Innovatív koncepciójuk alapja egy okostelefonos alkalmazás, amelynek segítségével a felhasználók ötven forint értékű EthiCoinhoz juthatnak minden egyes, autózás helyett kerékpáron megtett kilométer után. A forintosított értékeket pedig a tervek szerint a fenntarthatóságban élen járó üzletekben, illetve partnereknél lehet majd beváltani. A megoldás a programban résztvevő partnerek számára lehetőséget teremt arra, hogy egyszerűbben találják meg környezettudatos célközönségüket, valamint további társadalmi elismerésre tegyenek szert. Az EthiCoin elfogadója pozitív, törődő, zöld vállalatként jelenhet meg a fogyasztók, ügyfelek előtt, míg a mindennapi felhasználók korábban el nem ismert társadalmi hozzájárulásukat válthatják egyszerűen, némi testmozgás segítségével értékes anyagi javakra. A csapat tervei alapján a jövőben az aktív felhasználók havonta akár több mint tízezer forintnak megfelelő értékben vásárolhatnak majd a fenntarthatóság jegyében készült termékek, szolgáltatások közül. Csapattagok: Nagy Márton, Ruttkay Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bővítette adatközpontját az Invitech

hét máj 31 , 2021
Bővítette adatközpontját az Invitech. A társaság jelenleg öt adatközponttal rendelkezik, ebből négy Budapesten, egy pedig vidéken található, most már összesen mintegy négyezer négyzetméternyi alapterületen. A társaság most a főváros X. kerületében található datacenterében, a DC10-ben adott át új termeket, amelyekben mintegy tízezer új szerver helyezhető el, felkészülve jelenlegi és jövőbeni […]
Kis Albert, az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettese