Megvan az Invitel ötvenezredik IPTV-előfizetője: Mihálik Antal a szerencse fia

smartvAz Invitel internetalapú televíziószolgáltatására (IPTV) előfizetők száma júliusban elérte az ötvenezret. A szerencsés békéscsabai előfizető egy éves díjmentes előfizetést kapott ajándékba a társaságtól. Az előfizető a 38 tévé- és rádiócsatornát tartalmazó IPTV Alap csomagon felül az Invitel legújabb, kilencven napig díjmentesen kipróbálható tematikus minicsomagjai közül is választhatott egyet, hogy igényeinek megfelelően bővítse a csatornakínálatot. Mihálik Antal a televíziós elemen túl telefon-, és internetszolgáltatást is megrendelt, amely utóbbihoz három hónapig díjmentes vírusvédelmi szolgáltatás is kapcsolódik. Az általa választott, három szolgáltatást egyesítő Invilág S csomagban olyan extrák is megtalálhatóak, mint az Invitel hálózatban percdíj-mentességet biztosító Start Plusz telefonos kiegészítő vagy a kiváló minőségű digitális tévézéshez elengedhetetlen vevőegység.

„Az Invitel 2008 júniusában indította el IPTV-szolgáltatását. A hat évvel ezelőtti indulás óta folyamatosan emelkedik az előfizetőink száma, és az ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy népszerű ez a fajta televíziózás. A megoldás legkedveltebb kényelmi funkciói közé tartozik a digitális műsorújság, a műsorok rögzítésének lehetősége, illetve a bármikor megállítható, majd folytatható adás. Örömmel tapasztaljuk továbbá, hogy egyre többen használják az elektronikus műsorkölcsönzést biztosító Videotékát is” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Négy tanács a kibertámadások elleni védekezéshez I.

sze aug 6 , 2014
Ma már szinte mindennaposnak számítanak a kibertámadásokról szóló hírek. Idén már az egyik legnagyobb online piactér, az eBay is elszenvedett ilyen jellegű támadást, néhány hónapja pedig a Feedly RSS-olvasó szolgáltatásai váltak napokig elérhetetlenné a zsaroló hackerek tevékenysége miatt. Legutóbb az Európai Központi Bank virtuális rendszerébe törtek be illetéktelenek. A tapasztalatok […]
vírus hacker

Friss, ropogós