Megvalósult Hitchcock rémálma

Hitchcock-madarakRendkívüli módon elszemtelenedtek a sirályok Dél-Angliában a nyaralók szerint, a madarak tömegével csapnak le és lopják az ételt, de még a mobiltelefonokat is. Támadásuk több kisállattal végzett már ezen a nyáron. A sirályok támadásáról rendszeresen beszámolnak a brit lapok, de a téma már a The Sunday Times című tekintélyes vasárnapi lap érdeklődését is felkeltette.

A sirályok kifinomult módszert alkalmaznak, egyikük ráijeszt a vendégre, hogy az eldobja az ételt, ekkor tömegével jelennek meg a társak, hogy felfalják a zsákmányt. Általában verőfényes napsütésben támadnak, és az osztrigától a hot dogig minden kell nekik, a citromot és a tabascót azonban nem szeretik. A sirályválság egészen a kormányfőig gyűrűzött, David Cameron az újságok szalagcímei láttán pár hete viccelődve azt mondta: úgy látja, komoly problémával állnak szemben. „Beszélnünk kell a sirályokról” — fogalmazott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A fesztiválozók egész évben spórolnak

ked aug 11 , 2015
Tízből kilenc internetező már járt zenei fesztiválon, nyolcan idén is kilátogattak, vagy tervezik, hogy nyár végéig ott lesznek valamelyik nagyobb eseményen. Leginkább a külföldi fellépők neve vonzza őket, de az árakra is odafigyelnek — derül ki a Simple fesztiválozási szokásokat vizsgáló online felmérésből. A több mint kétezer internetező bevonásával készült […]

És még ez is...