Megújult az ESET otthoni termékportfóliója

virus-wormA vírusok és más kártevők elleni védelmen túl adattitkosítás, jelszókezelő és webkamera védelem is van az ESET legújabb kiadásában.

Az ESET megújította az otthoni felhasználók számára elérhető portfólióját, amelynek keretében új prémium megoldások is elérhetővé váltak. A NOD32 technológiára épülő ESET Smart Security Premium csomag részeként az új ESET Password Manager könnyebb és biztonságosabb azonosítást tesz lehetővé, az Adattitkosítás funkció pedig egyszerű és erős titkosítást biztosít a felhasználók számára. Az ESET Smart Security Premium csomag mellett, a felhasználók most az új ESET Internet Security megoldás védelmét is élvezhetik, az ESET NOD32 Antivirus 10 pedig a szkript alapú támadások elleni továbbfejlesztett védelemmel továbbra is jó megoldás a játékosok számára.

Az ESET új megoldásaival magánszféra védelmére helyezi a hangsúlyt a számítógép használata közben. Az ESET Smart Security Premium és az ESET Internet Security megoldásokban elérhető Webkamera-védelem segítségével szabályozható a webkamerához való hozzáférés, így a felhasználók blokkolhatják vagy engedélyezhetik az eszköz kamerájához hozzáférő egyes alkalmazásokat és folyamatokat, illetve magát a kamerát is kikapcsolhatják, így az semmilyen program számára nem lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LogMeIn: növekvő árbevétel mellett veszteséges harmadik negyedév

sze nov 2 , 2016
A LogMeIn 85,1 millió dollár árbevételt ért el a szeptember végéig tartó harmadik negyedévben, ami 22 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit, ugyanakkor veszteséggel zárta a negyedévet. Az amerikai számviteli szabványok (GAAP) alapján készült adatsor szerint a cég vesztesége részvényenként 0,03 dollár, nettó vesztesége pedig 0,7 millió dollár volt, […]
dollár