Megújult az erzsébetvárosi térfigyelőrendszer

kameraKilencven ip-kamerából álló új térfigyelő központot adtak át ma a VII. kerületben — jelentette be Erzsébetváros Önkormányzata. A közlemény szerint a központ a legmodernebb szoftverrel rendelkezik és jelenleg hat operátor állomással működik a nap 24 órájában. A beruházásra az önkormányzat közel 186 millió forintot fordított.

Az új térfigyelő központban kiiktatták a korábbi kábelhálózatos rendszert és egy új, digitális, vezeték nélküli jelátvitelt használ. Ez mikrohullámú és lézer jelátvitellel működik kiegészítve egymást, így bármelyik meghibásodása esetén a másik azonnal átveszi a helyét, garantálva ezzel az üzembiztonságot. A térfigyelő helységben egy nagyméretű, és 16, egyenként 106 cm-es kijelzőből álló monitorfalat építettek ki, ahol mind a 90 kamera képe látható egyszerre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre kevesebb nyomtatót veszünk, egyre drágábban

sze jún 11 , 2014
Az OKI Systems (Magyarország) Kft. közzétette a társaság 2013-as pénzügyi évi, nem auditált gazdasági eredményeit. Az OKI Europe leányvállalata 42 százalékos árbevétel-növekedést ért el, ami a piaci növekedés kétszeresét is meghaladja. A magyar leány tavaly 3262 darab készüléket értékesített, és a 2012-es 17 százalék után 2013-ban újabb 42 százalékkal növelte […]
Nyomtató

Friss, ropogós