Megújult a Xeropan

AlGharawi Attila, XeropanMég több hanganyag, hatékonyabb tananyag: Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan.

A Xeropan alkalmazást eddig összesen több mint kétmillióan használták világszerte, most azonban még több hanganyag és hatékony, lineárisan felépülő tananyag segíti a nyelvtanulást, sőt, mesterséges intelligenciával is beszélgethetünk és tesztelhetjük a kiejtésünket is. Ma már számos módon tanulhatunk nyelveket anélkül is, hogy akár kitennénk a lábunkat a lakásból, ám könnyen elveszhetünk az alkalmazások útvesztőjében, éppen ezért érdemes alaposan körbenézni, mielőtt kiválasztunk egyet. A Xeropan applikációja itthon egyedülálló abban, hogy magyar csapat fejlesztette, kimondottan a magyar nyelvtanulók igényeinek megfelelően. Ráadásul egy pedagógusokból és módszertani szakértőkből álló szakembergárda áll az applikáció mögött Miholics Zoltán vezetésével, aki korábban maga is tanított idegen nyelvet.

„Mind a termék, mind pedig az élmény és a tananyag oldaláról tartalmaz újításokat az applikáció. A lépcsőzetesen egymásra épülő tananyag hatékonyabb és könnyebben követhető nyelvi fejlődést tesz lehetővé, de immár még változatosabb feladatokkal és bővebb, alaposabb leckékkel gyarapodott. Több mint húszezer stúdió minőségű hanganyaggal is bővült a Xeropan a hatékony hallásértés érdekében” – mondta el AlGharawi Attila, a Xeropan vezérigazgatója, aki azt is hozzátette, az újítások minden diák számára térítésmentesen elérhetőek a KRÉTA felületén található, Idegennyelvi Felkészítő Modulban is. Az applikáció sikerét jól mutatja, hogy Thékes István oktatáskutató-nyelvtanár felmérése szerint a Xeropant használók akár 61 százalékkal is jobban teljesítettek a kontrollcsoport azon átlagtanulóihoz képest, akik hasonló nyelvi kompetencia szinten kezdték meg a kutatást.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Sprinter felvásárlásával lépne előre a SAMEDAY

vas ápr 28 , 2024
ShareTweetPinShareA Sprinter akvizíciója révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája hatvan százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A régió kézbesítési infrastruktúrájának bővítésére irányuló átfogó stratégiájának részeként a SAMEDAY bejelentette a magyarországi Sprinter futárszolgálat felvásárlásának szándékát, amelyet jelenleg a hatóság vizsgál. Az akvizíció megvalósulását követően a […]
eMAG - Extreme Digital

És még ez is...