Megújult a RUTIN okostelefon-alkalmazás

Megújult a RUTIN okostelefon-alkalmazás, amiben kizárólag a hivatalos szervezetek valós útinformációi jelennek meg. Az applikáció saját navigációs modulja segít elkerülni a lezárásokat az útvonaltervezéskor.

A RUTIN egy, az úton lévőket segítő rendőrségi applikáció, amely új verziója a Google Play és App Store online áruházakból ingyenesen letölthető. (Androidos eszközökhöz már most is elérhető, iOS platformra hamarosan érkezik a frissített app.) A közlekedőket arra biztatjuk, hogy próbálják ki és használják az okostelefon-alkalmazást. A megújítása során a RUTIN adatforrásai és funkciói is bővültek. A rendőrség baleseti értesítései mellett immáron megjelennek a Budapesti Közlekedési Központ és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomkorlátozási információi, továbbá mindezen adatok beépülnek az újonnan fejlesztett navigációs modulba is, amely az útvonal tervezésekor figyelembe veszi, elkerüli az útlezárásokat. A fejlesztés az inNOVA projekt keretében valósult meg, amely teljes, vissza nem térítendő európai uniós támogatásának összege 5,148 milliárd forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A FedEx egyre többet hibázik a Huawei készülékek szállításakor

ked júl 2 , 2019
A FedEx amerikai postaszolgálat felkerülhet a megbízhatatlan vállalatok kínai listájára, miután nem szállított le egy Huawei okostelefont tartalmazó csomagot az amerikai címzettnek – írta a kínai Global Times hírportál. A cikk szerint amerikai FedEx postaszolgálat bocsánatot kért a Huawei Technologies vállalattól, amiért nem kézbesítette egy, az Egyesült Államokba címzett küldeményét, […]

Friss, ropogós