Megújult a Novell Filr és iPrint

Hargitai Zsolt
Hargitai Zsolt

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Filr 1.1 és a Novell iPrint 1.1. A Novell Filr fájlmegosztási megoldás segítségével a felhasználók okostelefonjaikról és tabletjeikről is egyszerűen és biztonságosan elérhetik és megoszthatják vállalati dokumentumaikat, a Novell iPrint révén pedig néhány mozdulattal, rendszergazdai segítség nélkül nyomtathatnak bármilyen mobileszközről bármilyen nyomtatóra. A Novell mobilitási portfóliójába tartozó termékek legfrissebb kiadásai többek között új rendszerek és technológiák támogatásával, valamint a távoli fájlkezelés egyszerűsítésével segítik elő a mobileszközök gördülékeny használatát a vállalatokon belül.

„A felhasználók a céges infrastruktúrákon belül ugyanolyan rugalmasan szeretnék használni okostelefonjaikat és táblagépeiket, mint ahogyan azt a szabadidejükben teszik. A Novell mobilitási termékskálája mindenre kiterjedő megoldást kínál ehhez, miközben az informatikai szakemberek számára továbbra is egyszerű és biztonságos működtetési feltételeket garantál. Ez a paletta frissült most, továbbfejlesztett nyomtatási és fájlhozzáférési képességeket biztosítva bármilyen mobileszközön” – fejtette ki Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Menetrendszerűen érkezett a mobiltelefon-tolvaj

sze okt 1 , 2014
A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás miatt folytatott büntetőeljárást egy 18 éves ságújfalui férfi ellen. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított idén februárban Szécsény és Karancsság között közlekedő menetrend szerinti autóbuszon utazott, amikor egy fiatal fiú táskájának első zsebéből kivette és eltulajdonította érintő képernyős mobiltelefonját. A 18 éves férfi a […]
tolvaj

Friss, ropogós